Ce ziceti va place noul nostru look :) ?

05:15:00



De cand ma stiu mi-a placut sa pictez. Mi-ar fi placut sa raman copil, dar am sansa sa retraiesc naturaletea copilariei alaturi de ei, la cursurile de pictura. Si sa ii vad cum cresc, la propriu si la figurat. Si imi era tare dor de copii si copilarie!
Ce voiam de fapt sa va spun? Ca sunt emotionata si recunoscatoare la fiecare atelier pentru ca imi amintesc motivul pentru care pictez. Si pentru ca toata emotia si recunostinta merita sa fie transpusa intr-un nou inceput in haine noi, de gala. Adica intr-un spatiu nou, viu, care starneste bucurie. Atelierul binecunoscut de pe strada George Baritiu nr. 11 ii asteapta cu drag, la fel ca si in anii trecuti, insa cu un aer proaspat si luminos.
Si ce era mai potrivit daca si niste alte haine noi: un logo nou, un web-site si el proaspat, o pagina Facebook extrem de activa si mult entuziasm. Entuziasmul noilor inceputuri! Eu sunt aceeasi insa: la fel de iubitoare de creativitate, zglobie si intuitiva, la fel de abila in a-I indruma pe cararile culorilor emotiilor si sentimentelor, la fel de dornica de joc si joaca serioasa prin pictura.
Si desigur, pentru ca asteptarea sa fie si mai incantatoare, urmeaza o campanie cum altfel daca nu cu sentimente si emotii colorate. Cum arata bucuria? Veti afla cat de curand, ramane doar sa fiti alaturi de mine. Promit sa va placa ce veti afla!







You Might Also Like

0 comentarii

Creative-ArtCursuriPicturaCopii

https://www.facebook.com/CreativeArtCursuriPicturaCopii/