Retrospectiva 2016

00:04:00

Cum a fost 2016? Un an cu zeci de copilasi creative, ateliere, evenimente caritabile, sute de lucrari si mii de bucurii. Povestea a inceput de fapt de cand ma stu, mereu mi-a placut sa pictez si cand am realizat ca pot sa ii ajut pe copilasi sa isi dezvolte increderea si independenta ghidandu-I totodata in lumea culorilor si picturii, am decis ca e nevoie sa scriu un nou capitol al povesti.

.Asa a luat fiinta Creative-art, oaza mea de bucurie si relaxare colorata, unde energia copiilor si pasiunea lor pentru pictura se imbina cu emotile, sentmentele si personalitatea. Creative-art este locul in care copiii aleg temele pe care vor sa le picteze, au libertate in alegeri insa sunt si ghidati in a folosi diverse tehnici si instrumente utile in pictura. Creative-art este locul in care respectam personalitatea copilului, dorinta lui de independenta, creativitatea, dar il si invatam prin joc si joaca elemente din lumea culorilor, este locul in care coloram si dam viata sentimentelor copiilor.Iar cand spiridusii se bucura si isi doresc sa revina mereu, stiu ca ceea ce fac este atat ce imi place si ce stiu cel mai bine sa fac, dar si ce este nevoie, asftel incat sa ajut copiii sa creasca frumos si echilibrat, increzatori si independenti.

Cea mai draguta emotionanta intamplare de anul trecut? O spiridusa cu ochi limpezi si zambet frumos, care, la finalul cursului, uitandu-se ganditoare la noi toti, cu creionul conturand in aer si asteptand semnalul cuvintelor, scrie pe hartie simplu: “mami, cred ca ma simt foarte bine aici!”. Lasa apoi victorioasa creionul pe masa si se indreapta victorioasa catre mine afisand mandra mesajul scris cu litere de-o schioapa, mandra si fericita, se uita drept in ochii mei si imi spune: “Bea, uite!”. Alte cuvinte? Nu mai am si nu am mai avut.

Ce imi propun pentru 2017? Sa continui povestea, sa ajut si alti copii sa isi dezvolte increderea si creativitatea prin cursurile de pictura, sa aduc bucurie si mandrie in sufetul lor, sa ii ajut sa descifreze tainele culorilor si sa le foloseasca in cele mai diverse contexte acum si ulterior ca adulti, sa ne dezvoltam impreuna. Si sa coloram sentimentele lor pure, simple, sincere!
Ne vedem negresit, va astept cu drag!


#coloreazasentimente


You Might Also Like

0 comentarii

Like us on Facebook

Popular Posts

Flickr Images