14:12:00
  

Ce se mai intampla la atelierele de pictura Creative-Art  


  Albinutele noastre sunt foarte harnice, chiar daca nu reusim intodeauna sa va tinem la curent este  din lipsa timpului...nu pentru ca nu vrem sa va impartasim tablourile pe care le pictam cu mare sarguinta.
          Acesta este albumul nostru de inceput de aprilie....speram sa va placa.
 Imaginile create de copii vorbesc de la sine de la arta primara la complexitatea artei expresioniste ...sunt uimita de ce vad si pot afirma cu sinceritate ca invat de la ei zilnic ceva nou cu care ma imbogatesc. 
        Acum de cand au invatat a folosi culoriile fie ele pure sau  combinate ...parca plansele lor vorbesc mai clar despre personalitatiile lor in perpetua dezvoltare.

        Doresc pe aceasta cale sa rog parinti sa fie ingaduitori cu mici creatori sa le cumpere un sortulet sau sa le dea o bluzita veche pentru ca copilul lor sa se poata juca (picta) in voie, intalnesc des cazuri in care ne e frica sa ne "murdarim" pentru ca vom fii certati. Aceste constrangeri nu sunt benefice in dezvoltarea celui mic din contra creaza o teama care mai apoi are repercursiuni nedorite.

     Lasa-ti copii sa se murdareasca  cu culoare, lasa-ti copii sa combine culoriile, nu certati copii cand dau pe masa culoare, incercati sa le creati un spatiu al lor intim de mafifestare artistica in care lumea lor sa poate deveni colorata si armonioasa.

Spor la treaba si jucati-va cu culoriile :).


        

You Might Also Like

0 comentarii

Like us on Facebook

Popular Posts

Flickr Images