Iepurasul a ajuns la Casa Ioana Rupea

11:22:00

Creative-Art a ajuns la sfarsitul campaniei de strangere de hainute si jucarii pentru Casa Ioana din Rupea.... pe acesta cale doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in acesta campanie.

Multumesc echipei Iubesc Brasovul http://www.iubescbrasovul.ro/, Brandusei si lui Ionut Teodorescu, amicilor acestora, Monicai Stanila, lui Carmen Alexandrescu, Anei Stinghe, Alexandrei Teodorescu, si nu in ultimul rand gradinitei Hepa (d-nei directoare care a mobilizat fiecare copil sa aduca o jucarie).

Multumesc grupei mici:
(Alice,Ioana,Alex,Alesia,Catalin,Ana,Claudia,ana,Lara,Maria,Rianna,Pavel,Sergiu,Cezar,Ioana,Alexandra,Razvan,Naomi,David) de la Gradinita nr.3A condusa de d-na educatoare Carmen Campeia care i-a indemnat pe cei mici sa faca cate un cadou pentru piticii de la Casa Ioana.

Multumesc tuturor celor care au participat si nu au dorit neaparat sa ne lase un nume, multumesc clientiilor nostri. Am convingerea ca toti vor fii in continuare alaturi de Creative-Art si ne vor mai sprijini si in urmatoarele campanii.

Sambata 16.04.2011 Iepurasul a impartit darurile la Casa Ioana ...copii au sarit sa ne arate diplome de participare, premii, diplomele la aerobic (fetitele faceau sport de performanta la Deva).
Din nou emotiile ne-a complesit insa de acesta data le-am putut "fura" un zambet sincer cum numai ei stiu sa ne-o arate.

Sper sa nu se incheiei aici colaborarea noastra si sa ii revedem cat mai curand deoarece Casa Ioana ne-a placut si ne-am simtit foarte bine, chiar daca am poposit doar cateva ore acolo.Camera de creatie plina de jucarele si hainute.


Camera de creatie plina de jucarele si hainute.

Iepurasul a ajuns la Casa Ioana.

You Might Also Like

0 comentarii

Like us on Facebook

Popular Posts

Flickr Images